Це краще ніж рафаелло. Крохмальне печиво, ніжне та розсипчасте
Крохмальне печиво виходить ніжне та розсипчасте. Якщо вам захочеться спекти до домашнього чаювання щось просте та смачне, то рецепт пісочного печива з крохмалем – точно для вас, пише Дніпровська панорама.
Для тіста вам знадобиться:
- 450 гр кукурудзяного крохмалю (можна додавати й додавати під контролем)
- 1 чайна склянка цукрової пудри
- 3 яєчні жовтки
- 250 гр вершкового масла або маргарину (кімнатної температури)
- Півпачки розпушувача
Цукрову пудру, розпушувач, яєчний жовток і маргарин кладемо в миску і розм'якшуємо вручну, повільно додаємо кукурудзяний крохмаль і отримуємо тісто, яке не липне до рук.
Формуємо кульки, випікаємо в духовці за температури 180°.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Приготуйте неймовірні ледачі хачапурі з сиром на сковороді