Це краще ніж рафаелло. Крохмальне печиво, ніжне та розсипчасте

Крохмальне печиво виходить ніжне та розсипчасте. Якщо вам захочеться спекти до домашнього чаювання щось просте та смачне, то рецепт пісочного печива з крохмалем – точно для вас, пише Дніпровська панорама.

Для тіста вам знадобиться:

  • 450 гр кукурудзяного крохмалю (можна додавати й додавати під контролем)
  • 1 чайна склянка цукрової пудри
  • 3 яєчні жовтки
  • 250 гр вершкового масла або маргарину (кімнатної температури)
  • Півпачки розпушувача

Цукрову пудру, розпушувач, яєчний жовток і маргарин кладемо в миску і розм'якшуємо вручну, повільно додаємо кукурудзяний крохмаль і отримуємо тісто, яке не липне до рук.
Формуємо кульки, випікаємо в духовці за температури 180°.


печенье

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Приготуйте неймовірні ледачі хачапурі з сиром на сковороді