Це найвища форма неповаги: відомий політолог Олександр Кочетков про вилучення паспорта Геннадія Корбана

Відомий політолог Олександр Кочетков прокоментував скандал з позбавленням громадянства Геннадія Корбана, голови Штаба тероборони міста Дніпро, назвав це беззаконням Офісу Президента, пише Дніпровська панорама з посиланням на відповідний пост. 

Або на вулицю, або в конституцію! А ось тепер абсолютно байдуже, чи спілкувався Геннадій Корбан із Вікторією Спартц чи взагалі в очі її не бачив, бо вона контактувала лише з офіційною особою — мером Дніпра Борисом Філатовим. Але якщо складається громадська думка, що лише за контакт з представником Конгресу США в Україні позбавляють громадянства, то офіційні особи США мають зробити все, щоб у цій ситуації розібратися досконально. Це вже не жарти з естради. Це найвища форма неповаги до нашої влади як до своїх співгромадян, так і до представників нашого головного союзника. Загалом, Андрій Єрмак або має бути звільнений, або внесений до Конституції України як окрема недоторканна некритикова та абсолютна гілка влади. І портрет його на національний прапор та гривню. P.S. Якщо хтось не зрозумів: я обурений не стільки тим, що це проти Корбана, хоч і за Геннадія, і за Дніпро прикро, але насамперед беззаконням та загрозливістю підходу — пише Кочетков.

Читайте також: На жаль, це не фейк, а публічна погроза, - відомий політолог Олександр Кочетков про чутки про позбавлення громадянства Геннадія Корбана