Це шок для всіх. Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером (фото)

Українська співачка Камалія повідомила у соцмережі, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років щасливого шлюбу, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Камалія написала, що надалі вони з чоловіком з важким серцем просуватимуться вперед порізно:

Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами, - написала Камалія.

камалия розлучення

Співачка зізналась, що прьотягом останніього року вони з Захуром ретельно працювали над стосунками та дійшли висновку, що більше не хочуть бути партнерами у шлюбі:

камалия розлучення

Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже кохаємо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели, - продовжила артистка.

Що стало причиною розлучення, Камалія не повідомила і попросила всіх поважати її особистий простір.

Камалія розлучення

Раніше у програмі ЖВЛ Камалія розповіла про перший за 20 років серйозний конфлікт з чоловіком. Пара посварилася через доньку Захура від першого шлюбу з росіянкою. Через це артистка залишила Лондон, де мешкала зі своїми дітьми у будинку доньки Захура.

Камалія розлучення

Камалія та Мохаммад Захур одружилися 2003 року, в їхньому шлюбі народилися двоє доньок – 9-річні близнята Арабелла та Мірабелла.

камалия розлучення

камалия розлучення

камалия розлучення

Нагадаємо, раніше ми писали: Помилуватися рожевою хмарою сакур і магнолій: буйне цвітіння у Криворізькому ботсаді (Фото)