Це важливо для перемоги. Дніпро забезпечує військових не лише дронами, автівками та зв’язком

Дніпро підтримує військових не лише дронами, а ще й зв'язком та джерелами безперебійного живлення. Дніпро продовжує надавати допомогу військовим, які захищають Україну від російської агресії. Місто не лише передає бійцям дрони та інше важливе обладнання, а й забезпечує їх зв'язком та джерелами безперебійного живлення, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

За час повномасштабного вторгнення дніпряни передали військовим понад 500 камер відеоспостереження, які встановлюються на різних об'єктах, а також 6 130 метрів оптичних мереж. Це дозволяє військовим контролювати ситуацію на передовій та забезпечувати комунікації між підрозділами.

Крім того, військові отримали від міста понад 3 500 одиниць комп'ютерної техніки. Це ноутбуки, принтери, планшети із спеціалізованим програмним забезпеченням, автоматизовані робочі місця та сервери. Комп'ютерна техніка необхідна для управління підрозділами, обробки інформації та зв'язку.

Воїни також отримали близько 500 одиниць аудіовізуального обладнання, яке використовується для проведення розвідки, навчання та мотивації бійців. Крім того, військові отримали близько 3 800 одиниць акумуляторів, зарядних станцій, генераторів та інших джерел безперебійного живлення. Це дозволяє їм залишатися на зв'язку та працювати в умовах відсутності електроенергії.

Дніпро також передав військовим близько 5 500 одиниць мережевого, комутаційного обладнання та матеріалів. Це обладнання необхідне для забезпечення зв'язку між підрозділами та управління військами.

Загалом за понад 600 днів війни Дніпро спрямував на допомогу військовим 3,5 млрд грн. Це робить місто одним із лідерів з надання допомоги оборонцям України.

грузят