Фестиваль «Конструкція» повернувся у Дніпро з гучним фіналом: зібрали 150 тис. грн. для ЗСУ

Фестиваль «Конструкція» повернувся у Дніпро після дворічної перерви. Три дні поспіль у місті проходили лекції, дискусії, музичні виступи та кінопокази. Участь у заході взяли представники ініціативної молоді з усієї України. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто.

Одним із головних акцентів фестивалю була виставка «Навіть якщо». Вона присвячена творчій та практичній діяльності митців під час війни. На виставці можна було побачити роботи художників, які долучилися до волонтерської діяльності чи стали на захист країни.

коне

Крім того, на фестивалі відбувся показ кінофільмів, присвячених феномену спільнот. Також відбулися дискусії про український хардкор, власність, борг і солідарність.

Організатори фестивалю повідомили, що вдалося зібрати 150 000 гривень, які були передані на допомогу Збройним Силам України. 50 000 гривень отримав колектив Freefilmers, який активно волонтерить з початку повномасштабної війни. Інші 50 000 гривень були передані волонтеру Дмитру Онгу Корнілову на антидронові куполи для Холодного Яру та 117 бригади. Ще 50 000 гривень були передані на збір Mavic 3T для 93 бригади.

Фестиваль «Конструкція» став яскравим прикладом того, як ініціативна молодь України продовжує творити та допомагати своїй країні навіть у час війни.

Збір ще продовжується, долучайтесь за посиланням: https://bit.ly/47zkLJ5 Про це – повідомили організатори фестивалю.

сир

Нагадаємо, раніше ми писали

Які професії найбільше потрібні в Україні. Топ спеціалістів, яких гостро не вистачає