Чекав початку навчань. Від хвороби не стало військового Ростислава Дзюби з Дніпропетровщини

Трагічна звістка надійшла у Вільногірську громаду від командування однієї з військових частин ЗСУ: 13 грудня відійшов у засвіти молодший сержант ЗСУ, вільногірець Ростислав Леонідович Дзюба, повідомляє Дніпровська панорама.

Ростислав народився 2 січня 1971 року у місті Вільногірськ. Навчався у середній школі №3. Після закінчення курсів ДТСААФ розпочав трудову діяльність автослюсарем на Вільногірському ГМК.

Два роки віддав армійській службі. Отримав звання молодшого сержанта.

Трудова біографія нашого земляка за різних часів пов'язана із ВГМК, підприємством "Азот" м. Кам'янське, приватними підприємствами "Гарант" і "Рассвет", ТОВ "Скляний Альянс", приватною діяльністю.

Широкомасштабна російська агресія вплинула на долі більшості громадян України. Ростислав Леонідович, як і тисячі співвітчизників, готовий був зробити свій особистий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави. 11 грудня він прибув у розпорядження військової частини. Днями повинні були розпочатись навчання.

На жаль, 13 грудня 2023 року лікарі констатували смерть військовослужбовця в результаті захворювання, - йдеться в повідомленні.

Лзюба

Вільногірська громада висловлює щирі співчуття сестрі та синові покійного, його друзям та колишнім колегам по роботі.

Прощання із молодшим сержантом Ростиславом Леонідовичем Дзюбою відбудеться у вівторок, 19 грудня, о 12:00 на площі перед ПКіС "Металург". Жителів громади просять провести воїна в останню дорогу.

Поховають його на Алеї Слави міського кладовища.

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття рідним і близьким воїна Рослислава Дзюби.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Запорізькому напрямку загинув захисник з Дніпропетровщини Сергій Непомнящий