Число вашої квартири може приносити щастя та талан: розкриваємо секрети нумерології

Згідно з нумерологією, певні числа володіють ​​позитивною енергетикою, здатною впливати на життя людей. Це твердження стосується і номерів квартир, адже вважається, що вони можуть нести в собі певний заряд, впливаючи на мешканців. Дізнайтеся, які номери квартир обіцяють щастя та талан, а які можуть мати складну енергетику, повідомляє Дніпровська порадниця.

Найщасливішим номером для будинку чи квартири вважається той, що містить нуль. Нуль символізує початок, гармонію та завершеність, тому всі починання мешканців такої оселі будуть успішними, а стосунки міцними.

Щоб визначити щасливе число для вашої адреси, складіть всі цифри номеру квартири чи будинку. Наприклад, для номера 68: 6 + 8 = 14, 1 + 4 = 5. Отримана цифра 5 буде визначати, чи буде прихильним до вас талан та щастя.

Значення щасливих номерів квартир

Номер 1: символізує вдалий початок, щасливі обставини. Успішно завершуються всі справи, можна без страху розпочинати нові проєкти. Енергетика житла сприятиме успіху в роботі, грошах та стосунках.
Номер 3: обіцяє мешканцям багато щастя та добробуту. У домі пануватиме достаток, любов та взаємоповага.
Номер 4: життя буде спокійним та гармонійним. У мешканців не буде проблем з грошима, на роботі та в сімейних стосунках.
Номер 5: має прекрасну фінансову енергетику. Мешканці можуть розраховувати на успіх та значні статки.
Номер 7: одне з найщасливіших чисел. У цій оселі завжди пануватимуть мир, гармонія та достаток. Сімейне життя буде вдалим, а проблем на роботі чи з грошима не буде.

Номери квартир зі складною енергетикою

Номер 2: може призвести до дисбалансу в особистому та професійному житті. Щоб вирівняти енергетику, важливо правильно розставити пріоритети, приділяти увагу близьким та кар'єрі, а також не забувати про себе.
Номер 6: мешканцям може не вистачати позитивних емоцій та комфорту. Важливо оточити себе гарними речами та завжди підтримувати лад у домі.
Номер 8: може призвести до проблем з грошима, якщо невміло ними розпоряджатися.
Номер 9: мешканцям важливо не перевтомлюватися, не брати на себе багато відповідальності, адже можна швидко вигоріти і не досягти мети.

Пам'ятайте, що нумерологія дає лише загальні рекомендації. На щастя та благополуччя впливають багато факторів, окрім номера квартири.

Також раніше ми писали Сьогодні краще не укладати шлюб. Церковне свято та народні прикмети 16 лютого