Чоловік та 9-річний син шукають Катерину Самойлову, яка зникла. Пошуки в Дніпрі та області не припиняються

На Дніпропетровщині тривають пошуки 41-річної Катерини Самойлової. Майже місяць поліція та родичі намагаються встановити місце перебування безвісно зниклої у Новомосковському районі жінки. Чоловік та 9-річний син Іван шукають найріднішу людину та просять допомогти їм в її пошуках, повідомляє  Дніпровська панорама.

Як стало відомо, це не перший випадок зникнення жінки. Раніше вони неодноразово йшла з дому, але кожного разу поверталась. Зараз до пошуків залучені волонтери, поліція. Поліція відпрацювала лікарні, реабілітаційні центри та інші можливі місця її перебування. Також встановлено, що жінка може вести бродяжницький спосіб життя.

Нагадаємо, що 14 червня цього року до поліції звернувся чоловік та повідомив, що у квітні його дружина пішла з дому у м. Перещепине Новомосковського району та до сьогодні не повернулася. Вдома на Катерину чекає дев’ятирічний син Іван, який дуже сумує за мамою.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Катерини Самойлової, просимо повідомити до Новомосковського районного відділу поліції за телефонами 102, (098) 242 58 03, (095) 907 52 03.

 Прикмети безвісно зниклої жінки: на вигляд 40 років, зріст 165-170 см, середньої статури, волосся темно-русяве, очі карі.

Нагадаємо, раніше ми писали

Повернемо боєкомплект з відсотками. Тероборонівці Дніпра відремонтували БМП, яку затрофеїли два тижні тому