Чому сумку не можна ставити на підлогу. Що повинні знати жінки і чоловіки

Що не можна робити з сумкою, щоб зберегти свої гроші. Часто люди вдома або роботі ставлять сумки на підлогу. Однак, робити цього категорично не можна. Вся справа не тільки в прикметах, але і в етикеті поведінки.

Сумка - це невід'ємний атрибут сучасної людини. У ній ми носимо все необхідне: гроші, документи, ключі, косметику, їжу та інші речі. Але багато хто з нас не замислюється про те, що ставити сумку на підлогу - це не зовсім безпечно.

Народні прикмети

сумка пол2

Залишена на підлозі або на столі сумка означає «витік грошей в підлогу». Вся родина буде терпіти нужду. Дія прикмети посилюється, якщо в ній знаходиться гаманець з грошима.

Вважається, що гроші люблять чистоту і порядок. Якщо їх залишити близько до підлоги, яку топчуть ногами, банкноти і монети образяться, залишать свій притулок і підуть шукати більш охайного господаря.

Згідно з народними прикметами, сумка, що стоїть на підлозі, може спровокувати проблеми у житті.

Якщо людина поставила портфель, рюкзак на підлогу, то у неї виникнуть фінансові труднощі. Ситуація погіршиться, якщо в сумці є гаманець. Вважається, що в цьому випадку людина виявляє неповагу до грошей, тому незабаром почне втрачати їх.

Зокрема, жінка не повинна ставити та кидати сумку на підлогу. Це може призвести до сварки з коханою людиною. Якщо жінка кидає сумку на підлогу, їй загрожують не тільки матеріальні втрати, але й великі неприємності в особистому житті і на роботі, близька людина розчарує, в сім'ї почнеться конфлікт.

Аксесуар на підлозі пророкує злодійство. Вкрадуть необов'язково гроші, можна втратити духовні цінності, стати жертвою зради.

Чоловікам теж варто відмовитись від звички ставити сумку на підлогу. Згідно з народними прикметами, така дія може спровокувати серйозні труднощі у професійній діяльності.

Згідно етикету, сумку не варто класти на стіл або підлогу. У хороших ресторанах, як правило, для цього дають спеціальну підставку, але найкраще - ставити сумку в шафу або вішати на спинку стільця.

Також сумку можна поставити між своїм тілом і спинкою стільця - цей варіант найбільш правильний.

Вважається, що ця прикмета стосується не лише жіночих сумочок. Насправді залишати на порозі не можна і чоловічі портфелі, і об'ємні спортивні рюкзаки. Така звичка може призвести до розлучення з другою половиною та проблем з начальством.

сумка пол

Прикмети пов'язані із сумкою

Існує багато важливих прикмет, які пов'язані з сумкою. Серед них:

  • якщо покласти в сумку дзеркальце, то воно захистить господаря від лихого ока
  • сумку не можна вішати на двері - така дія може спровокувати розставання з коханою людиною
  • не можна ходити із порваною сумкою - це до великих матеріальних втрат.
  • не зберігайте сумки порожніми - це теж віщує бідність. Коли відправляєте річ у шафу, залиште у ній хоча б кілька дрібних купюр чи монет.

Пояснення по фен-шуй

Згідно зі східним вченням вся негативна енергія концентрується на підлозі. Якщо в цю несприятливу зону потрапляє сумка — вмістилище всього найціннішого та необхідного, ймовірність втрат багаторазово зростає. В першу чергу під удар потрапляють гроші, а за ними і будь-які цінності.

Наприклад, якщо в пологовому будинку поставити на підлогу, можна залучити проблеми з новонародженим — найбільшою цінністю молодих батьків.

Негативні хвилі можуть перетворити все, що знаходиться всередині сумки, що стоїть на підлозі: гроші залишать гаманець, документи важко буде відшукати, косметичні засоби почнуть шкодити здоров'ю.

Знавці фен-шуй радять, як розміщувати сумку, щоб змінити життя на бажаний лад:

Коли доводиться за необхідності спілкуватися з людиною, що не викликає симпатій, кладіть ручну поклажу зліва від себе — так ви не витратите даремно свою енергію, і мінімізуєте прийом вхідного негативу.
Якщо ви не бажаєте вести даремну розмову з неприємним співрозмовником, поставте сумку строго перед ним. Аксесуар стане бар'єром між вами і вашим ворогом, який буде змушений припинити розмову.
Супутня прикмета: не варто зберігати портфель або сумочку порожніми — в них потрібно щось покласти, щоб життя не була порожнім і нудним.

сумка