Чому у центрі Дніпра біля стовпа знову з'явилася загадкова білявка. Ексклюзивні подробиці (фото, відео)

У середу, 20 вересня, у центрі Дніпра біля стовпа на Європейській площі знову з'явилася таємнича білявка, яка стоїть спиною до оточуючих й не йде на контакт. Її не було більше двох тижнів після минулої "сессії" на цьому місці. Дівчина стояла тут з ранку до ночі, а йшла додому лише на комендантську годину. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Що тільки про неї не казали - шахрайка, дивачка, жебрачка, хвора, підозрювали соціальний експеримент. До неї викликали поліцію, але дівчина нічого не порушувала й у правоохоронців до неї не було ніяких питань. А ось до оточуючих, більшість з яких знущалися над довговолосою білявкою, питання могли б виникнути.

Сьогодні дівчина знову на "посту", у неї вже дві сумки. Вона як і раніше не відповідає на питання, лише спитала, чи знімаю я її. Але навіть із вимкеною камерою вона вперто мовчала.

Її звати Вероніка, вона дніпрянка й у неї дійсно великі проблеми. Перш за все - із здоров'ям. Про це Дніпровськый панорамі розповів місцевий блогер Олег. Сьогодні він на Європейській стежив, щоб дівчину не ображали.

Він - один з тих, хто домігся, щоб Вероніку поклали до лікарні після минулого тижневого стояння біля стовпа. Саме там вона й була увесь час після зникнення з центру міста. Сьогодні Вероніку виписали з лікарні й вона прямо з речами у величезній сумці прийшла на Європейську. 

Олег не знає, що робити з дівчиною. Він побоюється, що ввечері її знову почнуть ображати підлітки.

Хлопець намагається вмовити Вероніку йти додому. За словами блогера, житло у неї є, але приходить дівчина туди лише переночувати. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі спалахнув скандал. З магазину виганяли матусю, яка немовля годувала груддю.