Чудова ідея для сніданку. Швидкий рецепт трубочок з лаваша
У вихідні дні з ранку не дуже хочеться готувати на сніданок щось складне. Але іноді хочеться щоб сніданок був незвичайний, але щоб його можна було нескладно та швидко приготувати. Трубочки з лаваша з тунцем та яйцем - це саме та страва, яка ідеально підійде для сніданку у вихідний день. Рецептом трубочок з лаваша ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для трубочок з лаваша
- лаваш
- тунець
- яйце варене
- кукурудза
- зелень
- крем-сир
- сир твердий
- сіль, перець
- яйце для змащування
Приготування трубочок з лаваша
- Лаваш нарізаємо на квадратики/прямокутники.
- Для начинки змішуємо все інгредієнти (крім сирого яйця) та солимо/перчимо за смаком.
- Щедро викладаємо начинку, змащуємо збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 180 градусов духовку до зарумʼянення (приблизно на 15 хвилин).
Апетитні трубочки з лаваша готові. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати смачну піцу з лаваша.