Чудова ідея для сніданку. Швидкий рецепт трубочок з лаваша

У вихідні дні з ранку не дуже хочеться готувати на сніданок щось складне. Але іноді хочеться щоб сніданок був незвичайний, але щоб його можна було нескладно та швидко приготувати. Трубочки з лаваша з тунцем та яйцем - це саме та страва, яка ідеально підійде для сніданку у вихідний день. Рецептом трубочок з лаваша ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для трубочок з лаваша

  • лаваш
  • тунець
  • яйце варене
  • кукурудза
  • зелень
  • крем-сир
  • сир твердий
  • сіль, перець
  • яйце для змащування

Приготування трубочок з лаваша

  1. Лаваш нарізаємо на квадратики/прямокутники.
  2. Для начинки змішуємо все інгредієнти (крім сирого яйця) та солимо/перчимо за смаком.
  3. Щедро викладаємо начинку, змащуємо збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 180 градусов духовку до зарумʼянення (приблизно на 15 хвилин).

Апетитні трубочки з лаваша готові. Смачного!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати смачну піцу з лаваша.