Олексій не встиг створити родину та народити дітей. Дніпропетровщина простилась з Героєм

Війна забирає найкращих. З сумом та біллю повідомляємо, Новомосковщина втратила ще одного героя. У бою мужньо поліг старший стрілець із Дніпропетровської області 30-річний Олексій Клочко, повідомляє Дніпровська панорама.

У рідному Новомосковську вшанували пам’ять та провели в останню путь воїна - героя, захисника України, який не шкодуючі себе, загинув за українську землю.

Солдат Олексій Клочко 1993 року народження загинув у бою з окупантами 14 вересня при визволенні української землі поблизу населеного пункту Андріївна Бахмутського району Донецької області, виявивши мужність і героїзм.

загинув солдат клочко

До останнього подиху був вірний присязі та українському народу.
Він був добрим товаришем, гарним сином, турботливим братом доброзичливим сусідом, готовим завжди прийти на допомогу.

Важко підібрати слова втіхи, неможливо вгамувати біль від непоправної втрати. Тож нехай світлий спомин про загиблого героя буде в пам’яті всіх, хто знав, поважав та любив Олексія!
У воїна-героя лишились батько та мати, сестра.

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю нашого земляка та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.

Вічні йому Слава і Шана!

Пам'ятаймо кожну хвилину кому ми завдячуємо за своє життя і свободу!, - написали в повідомленні Новомосковської громади. 

Вічна Пам’ять і Слава кожному українському захиснику віддавшому життя за Україну!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

На Донецькому напрямку фронту загинув Герой з Кам'янського