Ці мариновані кабачки з'їдять за мить. Швидкий рецепт, щоб здивувати гостей
Зараз сезон кабачків у розпалі, тож іноді бракує фантазії, що б такого цікавенького приготувати з них. Дніпровська панорама знайшла надзвичайно смачненький рецепт блюда з цього овоча.
Інгредієнти:
Кабачки - 500-600 г
Оцет - 2 ст л
Рослинна олія - 3 ст л
Мед - 3 ч л
Часник - 2-3 зубка
Сіль, перець за смаком
Зелень (кріп, петрушка).
Приготування:
Кабачки нарізати тонкими слайсами (приблизно 1 мм товщиною), посоліти та залишити на півгодини.
Після цього ретельно віджати рідину. Для соусу змішуємо оцет, рідкий мед, мелений чорний перець, вичавлюємо часник. Залити соусом кабачки, декілька разів ретельно перемішати. За півгодини - годину вони готові. Головне, коли їсте - вчасно зупинитись, бо за короткий час можете побачити дно миски!
Нагадаємо, раніше ми писали Салат з баклажанів та печериць. Найулюбленійший у сім'ї