Ці мариновані кабачки з'їдять за мить. Швидкий рецепт, щоб здивувати гостей

Зараз сезон кабачків у розпалі, тож іноді бракує фантазії, що б такого цікавенького приготувати з них. Дніпровська панорама знайшла надзвичайно смачненький рецепт блюда з цього овоча.

Інгредієнти:

Кабачки - 500-600 г

Оцет - 2 ст л

Рослинна олія - 3 ст л

Мед - 3 ч л

Часник - 2-3 зубка

Сіль, перець за смаком

Зелень (кріп, петрушка).

Приготування:

Кабачки нарізати тонкими слайсами (приблизно 1 мм товщиною), посоліти та залишити на півгодини.

Після цього ретельно віджати рідину. Для соусу змішуємо оцет, рідкий мед, мелений чорний перець, вичавлюємо часник. Залити соусом кабачки, декілька разів ретельно перемішати. За півгодини - годину вони готові. Головне, коли їсте - вчасно зупинитись, бо за короткий час можете побачити дно миски!

Нагадаємо, раніше ми писали  Салат з баклажанів та печериць. Найулюбленійший у сім'ї