Салат з баклажанів та печериць. Найулюбленійший у сім'ї
Це так знайомо для багатьох господинь: не збиралася закривати жодних салатів, ну хіба що один однісінький, так як всі - найулюбленіший у нашій сім'ї. Правда, десь перша порція поділася, ще добре навіть осінь не почалася, довелося робити другу, салат з печериць та баклажанів, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- 1,5 кг печериць (ріжемо на 4,6,чи8 частин),
- 1 кг баклажанів (кубиками десь 1,5 см)
- 0,5 кг цибулі (півкільцями)
- 0,5 кг моркви (соломкою)
- 4-5 середніх помідори (кубиками)
- 2 болгарських перців соломкою
- головка часнику
- 150 мл оліі
- 1-2 ст.л сол ,
- 150 гр цукру,
- 80 гр .оцту.
Приготування:
Все, крім оцту додаємо в каструлю . Доводимо до кипіння, і варимо 40 -50 хв, пробуємо, щоб морква не була тверда. В кінці додаємо оцет, варимо ще 5 хв.
Розкладаємо у стерилізовані банки (я стерилізую у мікрохвильовці до сухої банки).
Простенький у приготуванні, але дуже смачний салатик готовий.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Пряники розлітатимуться зі столу: простий та смачний рецепт.