Цифрова бронь: в Резерв+ з'явилася нова зручна функція

Міноборони продовжує цифровізувати свої послуги. Тепер заброньовані громадяни можуть підтвердити свій статус в електронному військово-обліковому документі прямо в додатку "Резерв+". Це суттєво спрощує процедури для працівників критично важливих підприємств. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби сил оборони.

Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних Оберіг.

Щоб отримати актуальний статус після отримання сповіщення необхідно:

  1. Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.
  2. У спадному меню вибрати Оновити документ.

Заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко зазначила, що працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання.

Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини, - сказала вона.

Нагадаємо, раніше в Резерв+ з'явився новий функціонал. Тепер ті, хто вчасно оновив свої військово-облікові дані, отримають спеціальну позначку в застосунку.

Як відомо, всі військовозобов'язані громадяни України мали оновити свої дані в застосунку до 16 липня, однак оновити дані в Резерв+ можна і зараз, але доведеться платити штраф.

Ткож раніше ми писали У Дніпрі з 29 липня відключатимуть воду боржникам: усі адреси