550 грн за кілограм. Скільки в Дніпрі коштує м'ясо (фото)
Цієї осені з цінами на багато продуктів у Дніпрі ситуація стабільна. Це стосується і м'яса. Дніпровська панорама продовжує стежити за актуальними цінами на основні продукти та тримати в курсі своїх читачів.
Курятина
Курка, як і раніше, залишається найдешевшим м'ясом.
Так, кілограм філе зараз коштує 145 гривень.

Стегно обійдеться у 80 грн. за кг.

Вартість гомілки – 75 грн. за кіло.

Свинина
Зараз деякі позиції щодо цього м'яса продаються зі знижкою.
Так, свиняча м'якоть, як і кострець (задня верхня частина спини), продається за 175 грн. за кг.

Кілограм стейку на кістці коштуватиме 170 грн. по акції (раніше коштував 180 гривень).

Лопатка коштує 160 грн., а ребро 170 грн. за кіло.
Сало
Його ціна також поки що не змінюється. У м'ясних магазинах воно продається по 240 гривень за кілограм.

Яловичина
Яловичина, як і раніше, залишається найдорожчим видом м'яса.
М'якоть та лопатка коштують по 235 грн. за кіло.

Кілограм рябчика (верхня частина рульки) затягне на 225 гривень.
Борщова телятина – 140 грн. а кг.

Шокувала ціна яловичої вирізки. За решти відносно адекватних цін за неї просять аж 550 гривень за кілограм.

В одному з м'ясних магазинів міста кореспондент Дніпровської панорами зауважив, що продавці виймають деякі цінники, щоб переписати на них вартість. На питання - чи не акція намічається, продавець відповіла, що зовсім навпаки - ціни переписуються у бік подорожчання, бо стара партія закінчилася, а на нову - вже зовсім інша ціна. Тож стабільність скоро закінчится, а ціни на м'ясо знову полізуть угору.
Також раніше ми писали Салат “Українська красуня”: чудова альтернатива знайомим «Мімозі» та «Олів’є»
 
   
 
        
 
 
 
 
