Ціни на "Озерці" стрімко ростуть. Скільки у Дніпрі коштують огірки та капуста

У Дніпрі ціни на огірки та капусту шокують покупців. І це на початку серпня в сезон консервації! Навіть продавці кажуть, що не очікували такого потужного стибку у вартості сезонних овочів. Для тих, хто не розуміється в сьогоднішніх цінах, розповідаємо. На Центральному ринку "Озерка", наприклад, огірки коштують від 40 до 100 гривень за кілограм, а ась капусту дешевше 40 гривень за кіло не знайти. У супермеркетах цінова політика приблизно однакова. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

Слідом за капустою та огірками почала рости в ціні й картопля. Для порівняння, буквально тиждень-два тому за неї просили на "Озерці" від 10 до 20 гривень за кілограм, то сьогодні вже цінники інші - від 20 до 40 гривень за кілограм.

Покупці сподіваються, коли дійде час до заготівель на зиму, ситуацію поліпшиться, адже у більшості регіонів почнуть масово збирати урожай пізніх культур, в тому числі капусти, картоплі та інших.

Наприклад, в одному з супермарків Дніпра кільграм капусти коштує 29 грн 90 копійок. І одна капустина обійшлась у майже 65 гривень. 

капу1

У Дніпрі стрімко падають ціни на кавуни (фото)