Бюджетно та без росіян. Де дніпрянам відпочити влітку (відео)

Через війну українцям доведеться знову забути про пляжі Чорного та Азовського морів. Якщо ж іноземні курорти - то українці обирають бюджетні готелі без громадян країни-агресора. Дніпряни можуть відпочити і у межах області, але багато хто вважає, що не час для дозвілля, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на ДніпроTV

Відпочинок закордоном

Після затишшя українці почали їздити відпочивати закордон. Серед українців сформувався список найпопулярніших місць для відпочинку: Болгарія, Туреччина, Греція і Чорногорія та Хорватія, повідомляє Вікторія Надєїна, керівниця відділу бронювання туроператора. Чому так? Тому що це бюджетні та близькі варіанти до України.

Також вона зазначає, що українці уточнюють, чи будуть у готелі жити росіяни. Якщо так- то вони відмовляються від бронювання таких номерів.

Відпочинок в Україні

Як відомо, у Дніпрі купатися в річці офіційно пляжах заборонено. Тож популярністю користуються одно-дводенні тури по Дніпропетровщині та Полтавській області. Зазвичай це місця, де є історичні пам'ятки, басейни, водоймища. 

Світлана Касаєва, директорка туристичної компанії, пропонує такі послуги:

На два дні ми їдемо, в нас і килимарство, і ткацтво Решетилівки, у нас Гоголівські місця, у нас Миргород-курорт, де ми, до речі, і ночуємо, і там чудовий пляж. Після 18 години першого дня приїжджаємо туди, і відпочиваємо, і купаємось. Гуляємо просто по Миргороду, який дуже чарівний, і я би сказала, це гідний конкурент Трускавця, але Трускавець всі знають, Миргород - ні.

Є тури і до Карпат, Закарпаття, де можна насолодитися свіжим повітрям та відпочити від міської метушні.

Пам'ятаємо, що лише завдяки ЗСУ ми можемо дозволити собі відпочивати в таку сонячну пору року.

Нагадаємо, раніше ми писала, що нова електрика, сантехніка: у Дніпрі продовжують ремонтувати житловий фонд.