Десерт за 5 хвилин. Солодкий рулет готую щодня (фото)

Коли хочеться приготувати смачний десерт, а часу зовсім немає, то візьміть собі на замітку приготування цього найніжнішого десерту, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти для солодкого рулету:

яйця - 4 шт.;
кокосове борошно
цукор - 100 г;
полуничний джем - 5 ст. л.;
рослинна олія - ч. л.;
борошно - 120 г;
лимонний сік - ч. л.;
розпушувач - 8 г.

Приготування солодкого рулету:

Яйця потрібно збити міксером до повного з'єднання жовтка та білка. У яєчну масу треба поступово висипати цукор, продовжуючи збивати суміш.

Як тільки яєчна маса набуде білого кольору і стане пишною, треба вилити в неї рослинне масло і лимонний сік, перемішати.

бісквітний рулет

На пергаменті з'єднуємо борошно, що просіює, і розпушувач.
Поступово втручаємо борошно в яєчну пишну масу, створюючи тісто. Як тільки все борошно буде додано в яєчну масу, треба застелити лист пергаментом і викласти на нього тісто.

бісквітний рулет

Розподілене по поверхні тісто випікаємо за 200 градусів приблизно 20 хвилин. Приготовлений бісквіт треба відокремити від пергаменту, змащуємо поверхню джемом.

бісквітний рулет

Згортаємо бісквіт у рулет, начинкою всередину. Загортаємо рулет у пергамент, фіксуємо та відправляємо в холодильник на півгодини.

бісквітний рулет
Як начинка для рулету можна використовувати також горіхи та шоколад. Залишається лише змастити застиглий рулет джемом зверху і посипати кокосовою стружкою.

Нагадаємо, раніше ми писали

Бісквіт, начинка, морозилка. Готуємо неймовірно смачний торт за 5 хвилин (фото)