Бісквіт, начинка, морозилка. Готуємо неймовірно смачний торт за 5 хвилин (фото)

Якщо хочете приготувати найсмачніший тортик, вам не знадобиться багато часу. Лише 5 хвилин і десерт готовий. Спробуйте, приготування страви займе дуже мало часу, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти тіста для шоколадного торта:

яйця - 4 шт.;
цукор - 160 г;
рослинна олія - 100 мл;
розпушувач - 14 г;
молоко - 200 мл;
какао-порошок - 45 г;
борошно - 150 г.

Інгредієнти для начинки:

білий шоколад - 600 г;
сухе молоко - 90 г;
вершки 17% - 400 мл;
вершкове масло - 25 г.

 торт за 5 хвилин

Приготування шоколадного торта:

У чашу блендера висипаємо цукор, виливаємо олію і тепле молоко, розбиваємо яйця. Збиваємо інгредієнти протягом хвилини до однорідності.

Борошно просіюємо в окрему миску разом з розпушувачем та какао-порошком. У борошняну суміш виливаємо молочну масу, перемішуємо віночком.

Змащуємо боки та дно форми для випікання (22х10х10 см) вершковим маслом. Дно накриваємо пергаментом, виливаємо у форму тісто.

 торт за 5 хвилин
Випікати бісквіт для торта потрібно 40 хвилин у духовці за 180 градусів.

Поки випікається бісквіт, потрібно з'єднати в чаші блендера крихту білого шоколаду і гарячі вершки. У змішані компоненти додаємо вершкове масло та сухе молоко.

Бісквіт виймаємо із форми, зрізаємо верхівку. Ділимо бісквіт на два коржі.

 торт за 5 хвилин
Застилаємо чисту форму целофаном, переміщуємо на дно один із коржів. На корж виливаємо начинку із білого шоколаду, накриваємо другим коржем.

Запечатуємо торт у целофані, відправляємо в морозильну камеру мінімум на 4 години.
Після застигання торта ми отримуємо десерт з великим прошарком солодкої начинки. Перед подачею можна посипати торт цукровою пудрою чи сухим молоком.

 торт за 5 хвилин

Нагадаємо, раніше ми писали

1 склянка кефіру і 10 хвилин часу. Виходить ціла гора ось такої смакоти