Діти без батьків це антиприродньо: родина з 6 дітей шукає маму та тата у Дніпрі

У Дніпрі родина, в якої самі тільки діти, шукає батьків. Це три сестрички та три брати, якім дуже потрібна турбота та тепло дорослих, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на управління служби у справах дітей.

Владислава, 15 років – найстарша з сім’ї. Відкрита для спілкування з більшістю однолітків. З дорослими спілкується ввічливо. Захоплюється футболом. Мріє працювати в поліції.

діти шукають родну Дніпро

11-річний Назар – активний, має лідерські якості та спортивний. 

Хлопцю подобається грати в футбол, і він хоче стати футболістом. Також Назару подобається боротьба. З дорослими спілкується добре, як і з однолітками та братами і сестрами.

діти шукають родну Дніпро

Поліна, 10 років –  активна, лагідна та самостійна. Дівчинці подобається аплікація та робити трюки на турніках. З дорослими дівчинка поводить себе ввічливо. Грається в основному з і своїми братами та сестрами. В школі навчається добре, їй це подобається. Поліна хоче стати  поліцейським, як її сестра.

діти шукають родну Дніпро

Максим, 8 років – активний, не конфліктний та товариський. Хлопець  завжди допомагає дорослим та добре спілкується з ними. З однолітками Максим доброзичливий, ніколи не свариться з іншими дітьми. Хлопчик закінчує 2 клас, йому подобається вчиться.  Він полюбляє конструктор Лего та футбол. Хоче стати продавцем.

діти шукають родну Дніпро

Марія, 7 років – активна, добра та самостійна. Дівчинці подобається розмалювувати та збирати пазли. З дорослими вона поводить себе ввічливо. Проявляє лідерські якості в спілкуванні з однолітками, може їх зібрати та разом гратися. До братів та сестер добре відноситься, має з ними дружні стосунки. Марія хоче стати продавцем овочів.

діти шукають родну Дніпро

Тимофій, 3 роки – відкритий та комунікабельний.

діти шукають родну Дніпро

З однолітками тільки починає взаємодіяти та навчатися, як правильно спілкуватися. До дорослих відноситься добре. Має велику прив’язаність до старших братів та сестер. Він полюбляє мультики.

Всі вони мріють про дружню та турботливу сім’ю.

Якщо ви маєте бажання надати дітям сімейне тепло і турботу звертайтеся до управління служби у справах дітей за тел. 066 973-22-76

Також раніше ми писали Крила янгола. Американка створила у Дніпрі новий арт-об'єкт - символ захисту (фото, відео)