Дніпро готується до зими: у 95 будинках встановили енергоощадні вікна та двері

Міська влада Дніпра продовжує готувати будинки до зими. На проспекті Петра Калнишевського, 6 встановлюють другі металопластикові двері у всіх 4 під’їздах 5-поверхового будинку, який побудований понад 60 років тому. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпро ТВ.

Пані Ірина

Мешканка будинку Ірина Максюта каже, що через відсутність дверей тепло в під’їздах не зберігалося.

"Ми зверталися до міської влади з цього приводу, і бачите – отримали такий приємний різдвяний подарунок. Дуже вдячні й раді, що тепер у нас буде тепліше та гарніше", – каже місцева мешканка пані Ірина.

Ремонт будинку

Крім того, у цьому будинку замінили покрівлю. Роботи планують закінчити за тиждень.

Ремонт Дніпро

За словами представника департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгора Худякова, у цілому цьогоріч подібні ремонти виконали у 95 будинках, мешканці яких зверталися до міської влади.

Єгор Худяков

"Також у цьому будинку ми замінили покрівлю. У зиму мешканці увійдуть із затишними та теплими під’їздами. Роботи планують закінчити за тиждень. У цілому цьогоріч подібні ремонти виконали у 95 будинках. Це ті адреси, мешканці яких звертались або на гарячу лінію, або особисто приходили на прийом до міського голови Дніпра Бориса Філатова", – підсумував представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині облаштували підземну лікарню.