«Дніпро Квітучий»: сьогодні в місті висадили 507 дерев (Фото)

У п'ятницю, 24 березня, черговий по місту Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міськради, відвідав одне з великих підприємств, співробітники якого в рамках акції #Дніпро_квітучий висаджували дерева на прилеглих до підприємства територіях. За дорученням міського голови Бориса Філатова, місто Дніпро постійно озеленюється, з цією метою була розроблена щорічна акція #Дніпро_квітучий, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Ми декілька років поспіль, з депутатським корпусом, юристами та робітниками висаджували зелені насадження у місті. Цей рік також не став виключенням. Більше того, ми закликаємо всіх приєднатися до весняної висадки дерев. Зробити наше місто більш чистим, зеленим. Бо за цей рік, на жаль, зелених насаджень в Україні стало набагато менше,– розповів Олег Семенко.

Сьогодні було висаджено 507 дерев. Підприємства та бізнес активно беруть участь, самостійно роблять висадки та збори.

Департамент екологічної політики нагадує, що кожен, хто бажає провести весняне прибирання, може звернутися за отриманням потрібного інвентаря та вивозом залишків відходів після прибирання.

Нагадаємо, раніше ми писали

Індексація пенсій з 1 квітня. В Україні пенсіонерам, які працюють, перерахують виплати