Дніпро пам’ятає і шанує своїх героїв: КУСТ випустила відео про Максима Семенова

У Дніпрі команда "Культурної столиці - КУСТ" випустила коротке, але тепле відео про Максима Семенова, очільника Асоціації екстремальних видів спорту та Асоціації велосипедистів. Максим Семенов загинув у травні у Донецкій області. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Максим Семенов був організатором фестивалів спортивного туризму, акції «Велодень», фестивалів «Dnepr Extreme Open», «Dnepr Rover Fest», «День Невесомости» та багатьох інших у Дніпрі. Він брав участь у проєктування та будівництві першого громадського скейт-парку у Дніпрі, першого памп-треку, першого паркур-майданчику зі скеледромом, був серед ініціаторів проєкту програми розвитку велосипедної інфраструктури Дніпра. Максим організував сотні пробігів, змагань, фестивалів, конкурсів, навчально-спортивних майданчиків для дітей, боровся за розвиток велосипедної інфраструктури у Дніпрі.

Одну з вулиць Дніпра пропонують назвати на честь Максима Семенова. Відповідна петиція зареєстрована в єдиній системі петицій до місцевої влади. "Ми маємо віддати шану Героєві, який у Дніпрі стояв за здорове життя та розвиток спорту, а на передовій – за наші життя та волю", – сказано в петиції.


Нагадаэмо, раніше ми повідомляли про те, що в бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини.