Дніпро в обличчях: як виглядали б райони міста якби були людьми (фото)

Дніпро - живе та харизматичне місто! Воно насичене енергією та не готове зупинятися ні на секунду. Воно постійно розвивається, так само невпинно як і технології навколо нас. Завдяки нейромережам можна уявити, якими б були людьми ті чи інші частини міста. Про це в ексклюзивному матеріалі пише Дніпровська панорама.

Зелена частина міста у вигляді скверів поблизу проспекту Поля могла б бути саме такою дівчиною - мрійливою, незвичайною та повною амбіцій. 

Індустріальний район - непросте місце, але просякнуте теплотою та душевністю. Чоловік, який щиро відданий своїй праці міг би демонструвати суть цієї частини міста, вважають нейромережі.

Перемога - велика та гарна частина Дніпра. Тут живуть чимало людей, повних сили та ентузіазму аби відновлювати та змінювати наше місто на краще. Перемогу відображає сильна жінка, яка має відчуття прекрасного та хист до своєї справи.

Штучний інтелект бачить відображення Західного як молоду дівчину, що вчиться та постійно несе рідному дому нові ініціативи. Жага змін та новаторство, саме це потрібно багатьом з районів нашого Дніпра.

Центр міста міг би бути тим самим чоловіком, який постійно у справах та нових авантюрах. В нього нема вільного часу, зате повно ідей як розвивати свій бізнес та допомагати ЗСУ.

Життя на Червоному Камені може бути непростим, але його мешканці справляються з усіма труднощами. На думку штучного інтелекту персоналізація цієї частини Дніпра виглядала би саме так. Врода і сила, з цим і асоціюється цей масив у нейромереж.

Тополь ми звикли вважати спальним районом, але мешкають тут і амбіційні дорослі люди. Це місце пам'ятає все, через що пройшло місто та йде власним шляхом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у квітні дніпрянам слід очікувати на магнітні бурі.