Дніпро збільшив щомісячні виплати для молодих педагогів

Дніпровські депутати підтримали рішення про збільшення щомісячних виплат для молодих педагогів. Тепер вони отримуватимуть 5 тис. грн (з урахуванням податків) протягом перших 3 років роботи у закладах освіти міста, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міської ради.

Збільшення розміру надбавки для молодих педагогів – це важливий крок у напрямку залучення та підтримки молодих кадрів у галузі освіти. Раніше молоді педагоги отримували надбавку у розмірі 2 тис. грн.

якименко

Ця програма із заохочення молодих педагогів Дніпра діє з 2017 року. Ми розуміємо, що це важливо, аби в наших школах працювало більше молодих кадрів. Тому вирішили збільшити розмір надбавки, – зазначила заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР Олена Яковенко.

На сьогодні муніципальну надбавку отримують 111 молодих педагогів. У цілому школи Дніпра співпрацюють із закладами освіти – залучають звідти молодих спеціалістів. Також приймають на роботу і вимушених переселенців. На сьогодні у школах Дніпра працюють 199 ВПО.

Збільшення щомісячних виплат для молодих педагогів – це позитивний крок, який допоможе залучити та підтримати молоді кадри у галузі освіти.

Збільшення розміру надбавки для молодих педагогів – це відповідь на запит громадськості. Нове рішення дозволить залучити до роботи у школах Дніпра більше молодих спеціалістів.
Дніпро є одним з міст України, яке активно запроваджує програми підтримки молодих педагогів.

Нагадаємо, раніше ми писали: За рік у Дніпрі відремонтували 135 покрівель: аварійних та постраждалих від ракетних ударів