Дніпровська блогерка Алхім рекламує російський серіал "Слово пацана" та хейтить українский контент

Російський серіал "Слово пацана" продовжує викликати жваві обговорення в українському сегменті Інтернету. Спочатку його переважно коментували підлітки та молодь, то тепер до них приєдналися й популярні українські інфлюенсери. Так, наприклад блогерка з Дніпра Анна Алхім відома своїми скандальними витівками та висловлюваннями і на цей раз не змогла промовчати. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама

Алхім неодноразово заявляла, що є "поза політикою", але при цьому спілкується мовою агресора та активно популяризує російський контент. Нещодавно Алхім у своїх тікток та Instagram-сторіс розповіла про те, що дивиться россійскій серіал "Слово пацана. Кровь на асфальте".

Це викликало неоднозначну реакцію в українському суспільстві. Одні засудили такі вподобання Алхім в умовах війни, інші ж заявили, що кожен має право дивитися те, що йому подобається. Сама Алхім не витримавши наплив хейту у коментраях почала виправдовуватись, роблячи це словами, що в Україні "нема чого дивитись". 

"Ви намагаєтеся одягатися за погодою скажемо так. Можливо, вам так комфортно, вам так подобається, я не засуджую це. Але я не засуджую до того моменту, поки ви не чіпаєте мене. Я ж до вас не лізу, чому ви чіпаєте мене? Вас бісить, що я дивлюся російські серіали, ну так почніть робити нормальні українські, я почну їх дивитися. Взагалі почніть знімати нормальне українське кіно, я дивитимусь і говоритиму, що це круто. Те, що ви вивчили гімн України та розмовляєте українською у своїєму Instagram та пишите там коментарі, це не робить вас патріотом", - каже Алхім. 

Однак навіть якщо опустити момент того, що серіал російського виробництва його також критикують за пропаганду насильства та кримінального світу. 

Читайте також: Скандал через мову у Дніпрі: викладачці винесли догану, а студентка перевелась у Полтаву