До Дніпра не впускають фури. Яких машин це обмеження не стосується

На термометрі більш ніж 30 градусів. Саме тому нагадуємо, що на період аномальних підвищень температури повітря згідно рішення сессії Дніпровської міської ради № 46/22 на території обласного центру забороняється рух вантажних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни або навантаженням на вісь понад 7 тонн вулицями  та дорогами міста за температури повітря вище ніж +28 градусів за Цельсієм з 8.00 до 23.00. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Патрульну поліцію в області.

Відповідно до рішення Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Дніпропетровській області від 01.07.2024 № 1-11/1761 з 1 липня 2024 року застосовуються обмеження та заборона руху автомобільними дорогами державного значення загального користування великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т за температури повітря вище 28 ℃.

Обмеження не стосуються спеціалізованих транспортних засобів, які використовуються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, шо використовується для потреб оборони та інше.

При перевищенні зазначеної денної температури водіям великовантажних транспортних засобів пропонується здійснювати відстій на відведених стоянках до зниження температурних показників. 

темп