До музею "Машини часу" на реставрацію прибув цікавий автомобіль (фото)

Михайло Прудніков керівник технічного музею «Машини Часу» розповів про новий автомобіль, який у них з'явився, повідомляє Дніпровська панорама. Зараз у процесі реставрації знаходиться цікавий, дуже економічний автомобіль

Автомобіль «Fiat»-850 1970 р.в. прибув своїм ходом, з міста Ізмаїл до м. Дніпро близько місяця тому. Витрата палива приємно здивувала 4,5 л на 100 км, за потужності ДВС у 35 л/с.

За розповідями першого власника, автомобіль був куплений в Австрії і прибув з Німеччини пароплавом у 1980 році. Хазяїн дуже любив цю машину і зрадів, коли йому сказали про те, що машина купується для музею.

Він віддав для машини багато запчастин, включно з зимовими колесами, ми їх ідентифікували як наварювання 1979 року. На автомобілі не вистачало передньої решітки, на неї ми й чекали весь цей час із Європи.

Сьогодні здійснили першу поїздку містом, м'яка підвіска, стійка в поворотах, динамічна в потоці до 80 км/год, викликає симпатії у автолюбителів проїжджаючих поруч.

Цього року на нього чекає реставрація та фарбування, лакофарбові матеріали вже надала компанія MIPA-UKRAINA, - написав Михайло Прудніков.

машиш4

машиш3

машиш1

машиш2

машиш

Нагадаємо, раніше ми писали

ДТЕК зробив важливу заяву. Як передати показники двозонних лічильників через чат-бот у Viber та Telegram