Долю кафе, яке незаконно побудували на Набережній Перемоги у Дніпрі, буде вирішувати суд

У Дніпрі напередодні робітники Інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради демонтували паркан на житловому масиві Перемога, який загороджував місцевим мешканцям вихід до зеленої зони та води. З цього приводу місцеві мешканці навіть організовували акцію протесту. Але окрім паркану, на Набережній Перемоги, 65 також розміщена незаконна будівля - кафе. Представники Дніпровської міськради розповіли про її подальшу долю - повідомляє "Дніпровська панорама".

Незаконна будівля

Головний спеціаліст департаменту правового забезпечення Дніпровської міськради Марина Риженко розповіла, що будівля знаходиться на комунальній земельній ділянці, яка наразі не передана у право власності юридичним чи фізичним особам:

"Ця будівля начебто введена в експлуатацію, проте декларація про це не видавалася і ніде не зареєстрована".

Антон Бісеров

У свою чергу начальник юридичного відділу управління державного архітектурного контролю будівництва Дніпровської міської ради Антон Бісеров заявив, що будівельні роботи на цьому місці виконувалися без будь-яких дозвільних документів:

"Згідно з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно, власником цієї будівлі є Ісмаілов Сархош Мазахір Огли. Зазначена особа не зверталася до нашого управління з метою отримання будь-яких документів, що дають йому право на виконання будівельних робіт. Це означає, що будівельні роботи тут виконувалися без отримання будь-яких дозвільних документів".

Антон Бісеров

Таким чином, подальшу долю недобудови кафе на Набережній Перемоги повинен вирішувати суд.