Донечка не обійме тата. На Дніпропетровщині поховають мужнього захисника Володимира Коляду

У Жовтоводську громаду прийшла біда, війна забрала ще одне життя мужнього жовтоводця: 3 липня під час виконання бойового завдання загинув 38-річний солдат ЗСУ Володимир Коляда, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

Володимир народився 20 квітня 1985 року у Жовтих Водах. Загальну середню освіту здобув у СШ № 12. Захоплювався волейболом, у складі команди брав участь у обласних та всеукраїнських змаганнях. Любив футбол та знав усе про нього.

Володимир Коляда працював машиністом електровоза на ТОВ «Восток-Руда», контролером на КПП сторожової охорони ДП «СхідГЗК», а з 2018 року – у ТОВ «Комфі-Трейд».

Боронити рідну землю пішов 28 березня 2023 р. згідно з указом Президента «Про мобілізацію». Служив стрільцем – помічником гранатометника.

Володимир був відповідальним, добрим, чуйним, розумним та надзвичайно сміливим, цікавим співрозмовником, людиною слова та діла. Його поважали, а до думки прислухалися.

Любив читати, цікавився історією та IT-технологіями.

Загинув жовтоводець 3 липня п.р. під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Оріхово-Василівка Донецької області.

У захисника залишилися мама Ірина Агасівна, сестра Вікторія, дружина Олександра та донечка Емма. Прощання із Володимиром Колядою відбудеться 26 вересня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654рр.

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять і слава полеглому Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали: Під Бахмутом при виконанні бойового завдання загинув Герой з Дніпропетровщини