Донька більше ніколи не обійме батька: на війні загинув воїн із Дніпропетровщини, який став на захист України з перших днів

Стало відомо, що 9 жовтня, звільняючи Україну від російських загарбників, у бою під П’ятихатками Херсонської області загинув криворізький воїн Ярослав Черкасов. Про це повідомили у пресслужбі АрселорМіттал Кривий Ріг, передає Дніпровська панорама

Відомо, що на захист країни Ярослав став у перші ж дні війни, 26 лютого. Він був стрільцем-помічником гранатометника піхотного батальйону. До війни Ярослав Черкасов працював різальником гарячого металу стану ДС 250-4 сортопрокатного цеху № 2.

photo_2022-12-12_13-29-12

Ми з Ярославом працювали в одній команді. Я приймала металопрокат на холодильник, а він контролював його порізку. Важка робота. Але ніколи я не чула, щоб він скаржився, не бачила, щоб нервував. Навпаки, завжди був веселим, позитивним, усміхненим. І нас заряджав своїм позитивом. Це страшна для нас звістка, непоправна втрата, - каже оператор поста управління СПЦ-2 Наталя Позднякова. 

У загиблого воїна залишилися дружина та донька. Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна памьять та Слава Герою!

Читайте також: Йому було всього 21: на війні загинув відомий спортсмен з Дніпра (Фото)