Другий сезон "Володаря кілець: Кільця влади" скоро з'явиться на Prime Video

Перший трейлер другого сезону «Володаря кілець: Кільця влади» нещодавно був представлений на офіційному YouTube каналі Amazon Prime Video, повідомляє Meta.ua. Перший сезон показав себе на стрімінговій платформі досить добре і спричинив масу позитивних емоцій у фанатів франшизи. Окрім повернення в найкраще місце Середзем'я, другий сезон розповість про засіб досягнення Сауроном всевладдя. Для цього доведеться викувати 17 кілець. Водночас у трейлері було анонсовано масштабну битву між представниками армії Саурона та ельфами. Причому, за задумом авторів, ця епічна битва триватиме більше двох серій. Саурон повернувся, щоб підпорядкувати собі Середзем'я, і ​​має амбітну мету впоратися з поставленим перед ним завданням.

Де можна побачити новий серіал

Планується, що другий сезон транслюватиметься на Prime Video вже у серпні 2024 року. Цей серіал зможуть переглянути понад 200 країн. Щоб насолодитися переглядом фільму, можна використовувати такі пристрої як Amazon Fire TV, Xbox, PlayStation. Крім того, серіал буде доступний для перегляду через додатки на Android та iOS, на телевізорах з опцією Smart TV.

Про сюжетну лінію

Дії в серіалі відбуватимуться за кілька тисяч років до оригінальної трилогії «Володар кілець», пишуть новини кіно. Глядачам пропонується вирушити до Другої ери Середзем'я. Попри те, що трейлер нового сезону розпливчасто відображає всі деталі, в ньому можна побачити одного дуже важливого героя на ім'я Саурон. З'являється таємнича постать у виконанні Чарлі Вікерс, в образі ельфа. Водночас глядачам починають демонструватися кільця всевладдя. Паралельно Галадріель зі своєю компанією продовжує воювати із силами та істотами зла у світі Середзем'я.

  • На першому кадрі трейлера можна побачити горезвісну гору Рокову або Ородруін.
  • У фінальному кадрі демонструється зведення Барад-дура, який через кілька років стане захисною фортецею Саурона. Також Барад-дур можна назвати домом зловісного ока, що стежить за Мордором.
    Творці другого сезону серіалу від студії Amazon пообіцяли виправити помилки, помічені в перших восьми епізодах. Вони планують вивести епічність подій на новий рівень. Якщо довіряти чуткам від інсайдерів, то цього сезону глядачі зможуть поспостерігати за великою битвою за Ерегіон. Кульмінацією стане масштабний бій армії Саурона з ельфами. У деяких епізодах демонструватиметься облога Ереніона (столиці ельфів). Ці ситуації відображатимуться від імені Галадріель (Морведа Кларка). За повідомленнями, Галадріель під час облоги Ерегіону буде присутньою у самому місті. Вона спробує допомогти ельфам і спробує вивести їх у безпечне укриття. Водночас глядачам покажуть Елронда, який намагається разом зі своїми воїнами пробитися на допомогу Галадріель. В одному з таких боїв йому належить битися з Адаром.