Дуже просто та так корисно. Буряковий салат із яловичиною та волоськими горіхами

Багато чоловіків не люблять овочі. Або просто не їдять їх без м’яса. Читачка Дніпровської панорами поділилася таємницею, як вона навчила свого чоловіка любити буряк. Рецепт її салату дуже простий, але корисний і поживний.

Інгредієнти:

Буряк - 300 гр.
Яловичина - 300 гр.
Волоські горіхи - 50 гр.
Сир чечіл - 50 гр.
Кінза - 30 гр.
Майонез - 3 ст.л.
Часник за смаком.

Приготування:

  1. Заздалегідь відваріть/запечіть яловичину та буряк.
  2. Яловичину розділіть на тонкі волокна, буряк наріжте соломкою. Заправте майонезом із пропущеним через прес часником, трохи посоліть.
  3. Подрібніть і додайте горіхи. Сир розділіть на волокна та покладіть зверху. Прикрасьте кінзою.

Також раніше ми писали Те, що потрібно восени. Смачна тушкована капуста за простим рецептом