Дві донечки більше не побачуть татка. Під Бахмутом обірвалось життя гранатометника з Дніпропетровщини

Гірка втрата знову спіткала Синальниківську громаду Дніпропетровської області. Під час виконання бойових завдань загинув синельниківець Артем Васевич. Це сталося 26 червня в районі однієї з найважчих точок на східному фронті – біля населеного пункту Бахмут Донецької області, повідомляє Дніпровська панорама.

40-річний Захисник України служив гранатометником штурмової роти однієї з військових частини ЗСУ. Був сміливим та відважним воїном, вірним бойовій присязі. 

Військовий вміло воював на передовій. За мирне життя в рідній Україні. За вільне блакитне небо, золотисті лани, за щасливі усмішки своїх двох донечок та всіх дітей України. Заради цього Артем пожертвував найціннішим - своїм життям.

Втрата нашого Захисника - молодого чоловіка, повного життєвої енергії, сил - невимовний біль для матері, сестри, дружини, дітей, всіх нас.

Ті, хто особисто знав Артема, кажуть, він залишиться справжнім Героєм, сильним та відважним, уважним сином та братом, люблячим чоловіком, турботливим батьком, вірним товаришем і просто гарною людиною. 

Нехай добрий спомин про Артема буде сильнішим за смерть! Схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого земляка. Найщиріші слова підтримки близьким, рідним, побратимам полеглого Героя України!

Ворог буде розбитий і на нього чекатиме помста за кожну материнську сльозу!

Про дату, місце та час прощання з полеглим військовим Васевичем Артемом Дмитровичем буде повідомлено додатково.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Тривалий час вважався зниклим безвісти. У бою загинув 21-річний воїн Руслан Сова з Дніпропетровщини