Рідні не змогли поховати: у боях за Україну загинув боєць із Дніпропетровщини

Стало відомо, що 5 березня під час участі у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії, загинув старший солдат Сизов Роман Олександрович. Про це повідомив міський голова Кам'янського Андрій Білоусов, передає Дніпровська панорама.  

Роман Сизов народився 16 червня 1986 року в с. Веришальне, Лохвіцького району Полтавської області. У 2007 році закінчив Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум. З 2009-2015 роки працював УМВС України в Дніпропетровській області. З 2016-2019 перебував на контракті у ЗСУ. З 2021 року працював ДніпроАзот. Був учасником АТО/ООС. З перших днів повномасштабної війни боронив незалежну Україну. У нього залишилася дружина, син, донька, батьки.

Війна – жорстока і безжальна, й на превеликий жаль, родичі не завжди можуть провести в останній шлях свою рідну людину, а громада – належним чином віддати шану полеглим в бою Героям. Факт смерті Романа Сизова встановлений рішенням Баглійського районного суду від 02 серпня та через непереборні обставини поховати Героя не має можливості. 

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати, - пише Андрій Білоусов. 

Редакція Дніпровської Панорами висловлює щирі співчуття близьким та родичам загиблого. Вічна слава Герою! 

Читайте також: Два молодих хлопця полягли за Україну: на Дніпропетровщині попрощаються з двома бійцями ЗСУ