Двоє маленьких дітей не дочекалися свого батька. Рятуючи життя побратима, загинув герой з Дніпропетровщині

Багатостраждальна війна приносить щодня страшні звістки з фронту про загибель наших воїнів. Дніпропетровщина втратила ще одного свого захисника Валентина Окольничого з Новомосковська, повідомляє Дніпровська панорама.

Це був ще один чудовий герой, якому не судилося прожити довге життя. Валентин Окольничий був сержантом, бойовим медиком десантно-штурмового підрозділу на Донеччині. Він завжди був вірним своїм побратимам і врятував не одне життя. Однак 26 червня в бою з окупантами біля н.п. Бахмут Донецькоі області Валентин намагався врятувати побратима під час тяжкого бою. На жаль, це було останнє його рятування. Герой отримав важке поранення, яке на жаль виявилось не сумісним з життям.

Валентин до останнього тримався своїми мужніми руками за можливість прожити на цій землі ще не один десяток років. Проте 28 червня, на День Конституції України, медик мужньо помер в ОКБ Мечнікова.

Це був справжній патріот своєї землі. У нього залишилась любляча мати та двоє маленьких діточок, які так і не дочекалися свого батька. Його запам'ятають як відданого побратима, який ніколи нікого не залишав у біді.

Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким Валентина. Вічна пам'ять та слава Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали, що без батька залишилися маленькі діти. Боєць тероборони з Дніпра помер від тяжких поранень, отриманих у бою.