Підійде для будь-яких страв: неймовірна вишня у власному соку

Взимку іноді хочеться з'їсти вишню як в сонячну пору року. Дніпровська панорама пропонує закрити смачну вишню у власному соку.

У цій вишні збережуться всі вітаміни, які ви не встигли з'їсти влітку. Перейдемо до приготування.

Складові:

  • Вишня свіжа – 1 кг (на 1 літрову банку)

Спосіб приготування:

  1. Вишню миємо, перебираємо, даємо стекти воді.
  2. Очищаємо ягоди вишні від кісточок. Укладаємо вишню у підготовлені банки. Злегка утрамбовуємо. В одну літрову банку має поміститися близько кілограма вишні без кісточок.
  3. Прикриваємо банки кришками, ставимо у велику каструлю, на дно якої обов'язково кладемо щільну тканину, наприклад кухонний рушник. Наливаємо воду в каструлю, не доходячи пару сентиментів до краю банок. Доводимо до кипіння і кип'ятимо (стерилізуємо) 15-20 хвилин.
  4. Банки герметично закриваємо, перевертаємо, накриваємо та залишаємо повільно остигати на кілька годин.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що беру малину та апельсин. Виходить неймовірне варення для всієї родини.