Елегантна простота: салат з карамелізованою грушею за 15 хвилин

Вразити гостей вишуканою стравою зовсім не складно! Цей салат з карамелізованою грушею готується швидко та легко, а його смак неодмінно здивує навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний варіант для святкового столу або романтичної вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгрідієнти

Груша - 1 шт.
Рукола. 
Сир дор-блю.
Горіхи.
Цукор.
Оливкова олія - 3 ст. л.
Мед - 1 ч. л.
Гірчиця - 1 ч. л.
Лимонний сік - 1 ч. л.


Приготування

  1. Грушу нарізати на слайси. На розігріту пательню додати масло, цукор. Викласти грушу і карамелізувати з обох сторін.
  2. Горіхи нарізати крупно і також карамелізувати в тій же пательні, де була груша.
  3. Руколу помити і обсушити.
  4. Збираємо салат: на велику тарілку викласти руколу, зверху грушу, далі сир і притрусити горішками. Полити заправкою.

Також раніше ми писали Лимонний кекс з маковою начинкою: найсмачніше частування до чаювання