Евакуація та великий штраф: у Дніпрі борються з порушниками правил паркування (Фото)

У Дніпрі інспекція з питань контролю за паркуванням продовжує слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху у частині зупинки та стоянки у місті. Серйозних порушників очікує евакуація авто та сплата штрафу. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Facebook-сторінку Єдиного паркувального простору.

Тільки за минулий тиждень інспекторами у Дніпрі було накладено понад 4100 штрафів за порушення правил паркування та евакуйовано понад 110 автівок, які були залишені власниками зі значними порушеннями.

Порушник правил паркування

"Нагадуємо, що евакуація проводиться у разі паркування на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту та у випадку блокування руху іншого транспорту, насамперед екстрених служб або громадського транспорту", - йдеться у повідомленні Єдиного паркувального простіру у соцмережі.

Евакуація авто обійдеться власнику від 2110 до 2410 гривень, а вартість зберігання транспортного засобу - 144 грн за добу. Штраф за саме порушення правил паркування - 680 гривень. Слід пам'ятати, що адміністративне стягнення накладається саме на власника авто, а не на водія.

Порушники Дніпро

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі відбулися зміни в роботі транспорту.