На Дніпропетровщині мати та її співмешканець розбещували та ґвалтували дітей

У Кривому Розі Дніпропетровської області жінка та її співмешканець розбещували 1-річну доньку. Також мати зґвалтувала іншу 2-річну доньку. Все це жінка та чоловік фіксували на мобільний телефон. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, мати та її співмешканець, перебуваючи за місцем проживання, розбещували 1-річну доньку. Також було встановлено факт зґвалтування женщиной іншої 2-річної доньки. Ці злочинні дії співмешканці фіксували на мобільний телефон.

івповоцлвьіивоіфп83726252562 (2)

Правоохоронці затримали жінку та чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Їм було повідомлено про підозру за фактами вчинення кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх дітей (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України). Наразі затриманим суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 2 млн 13 тис грн.

івповоцлвьіивоіфп83726252562 (3)

Троє дітей підозрюваної знаходяться під наглядом медичних працівників. Органами опіки та піклування вирішується питання щодо їх подальшого влаштування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Кривому Розі затримали педофіла, який зґвалтував 13-річного хлопця.