Фірма Сліпер до Дніпра безкоштовно поставила першу партію піжам для поранених

Український бренд Sleeper та БФ SLEEPER FOUNDATION надали допомогу військовому госпіталю у Дніпрі, надавши безкоштовно першу партію піжам для поранених захисників

Сьогодні шпиталь у Дніпрі отримав значну підтримку від фірми "Sleeper" та Благодійного фонду SLEEPER FOUNDATION, які поставили першу партію готових піжам для поранених.

Коли пораненого привозять до лікарні, то з нього зрізають весь брудний та закривавлений одяг. У таких умовах, коли кожна хвилина важлива, ми не маємо часу на довгі процедури одягання та зняття одягу. Після операцій для подальшого лікування пацієнтів госпіталю потрібно повністю одягати, - розповідають працівники медзакладу.

Одяг від "Sleeper" був спеціально розроблений з урахуванням потреб поранених захисників. Її особливості включають зручність та функціональність, щоб забезпечити комфортне носіння навіть за обмеженої рухливості. Матеріали, що використовуються у виготовленні піжам, приємні на дотик і запобігають додатковим неприємностям при реабілітації.

пижама

Катя Зубарєва, співзасновник бренду "Sleeper": "Ми глибоко зворушені можливістю допомогти нашим захисникам. Це честь і відповідальність підтримати тих, хто стоїть на передовій та ризикує своїм здоров'ям заради безпеки країни. Ми сподіваємося, що наші піжами зроблять реабілітацію більш комфортною та допоможуть героям швидше відновитися".

Ініціатива "Sleeper" та БФ SLEEPER FOUNDATION не обмежується лише цією партією одягу. Вони також працюють над проектом "Червоний Шов" (Red Seam), який покликаний надавати допомогу в реабілітації жінок, які проходять лікування військових госпіталів по всій країні.

пижама1

Ірина Ожегова