Водій-нахаба. У Дніпрі громадськість допомагає міськраді виявляти правопорушників

У Дніпрі громадськість допомагає міським службам оперативно реагувати на проблеми містян. Так, наприклад, мешканка Чечелівського району звернулася у телеграм канал Голови Громадської Ради Геннадія Корбана, аби вирішити питання з нахабним водієм маршрутки. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого врегулювання. Таким чином, спільна робота дозволяє швидше реагувати на невідкладні проблеми дніпрян.

Я зайшла показала пенсійне посвідчення, а він не захотів, а він тоді ще начав казати, що поїде ремонт це ще рік назад. Я це все записала на телефон і виставила в соц мережу. Була ще одна жіночка і він сказав, щоб вона чула, що пасажири були проти мене й він покидає маршрут, щоб мене не везти. Почали на, пенсіонерам, настійливо доказувати, що які льготи - в країні війна, - розповіла дніпрянка Маргарита Бондаренко.

Від розпачу жінка одразу ж звернулась у телеграм канал Голови Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана.

Як мені казали, що там відбуваються дива, так воно і сталося, я ще не доїхала додому, а вже мені дзвонили з різних організацій вибачалися з Автобаса Сказали що покарають водія, це було дуже неочікувано. Ми пенсіонери України до такого не звикли, я себе на півгодини почула як пенсіонер в Європі, що в нас такого не буває, що в нас так ніхто не реагує ми нікому не потрібні, а тут раптом так як треба, ось така була реакція після того як я зателефонувала та телеграм канал Геннадія Корбана, - додала Маргарита Бондаренко.

Заявку Геннадій Корбан оперативно направив до відповідних міських департаментів, аби ті розібрались із горе-водієм. 

Перший раз водія просто притягають до дисциплінарної відповідальності, штрафують, це залежить від автотранспортного підприємства від 300 до 1000 грн. І якщо це повторно систематично така проблема, то такого водія, людину, що поводиться некоректно і просто звільняють, - прокоментував головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков.

Раніше ми писали, що Дніпроводоканал зробив важливу заяву про оплату за спожиту воду.