"Хабарі не брав". Анатоліч здивував спогадами, коли батько Зеленського був його викладачем

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч розповів про свої враження від викладача Олександра Зеленського, який є батьком президента України Володимира Зеленського. Про це він згадав у програмі "Ранок у великому місті", повідомляє Дніпровська порадниця.

Олександр Семенович Зеленський протягом тривалого часу є доктором наук і завідувачем кафедри інформатики та інформаційних технологій у Криворізькому економічному університеті. Саме там він викладав Анатолію Анатолічу один із курсів.

За словами ведучого, Олександр Семенович справив на нього враження принципової та непідкупної людини.

батько

"Олександр Семенович - людина дуже принципова, з якою неможливо було домовитися. Навіть були викладачі, до яких могли підійти і сказати: "Це ж Толя, він там грає в КВК", на той час", - поділився Анатолій.

"Ні, до нього нереально було підійти. І не те, щоб я переживаю, що до мене прийде СБУ. Тато президента хабарі не брав", - додав він.

Анатолій Анатоліч також зазначив, що Олександр Зеленський був дуже вимогливим викладачем, який завжди ставився до своїх студентів справедливо.

"Він був дуже вимогливим викладачем. Він ставився до всіх однаково, не було такого, що до когось ставився краще, до когось гірше. Він був справедливим", - згадав ведучий.

Ці спогади Анатолія Анатоліча дають цікавий ракурс на особистість Олександра Зеленського, який, ймовірно, прищепив своїм дітям такі цінності, як чесність, справедливість і принциповість.

Нагадаємо, раніше ми писали

"Думав, що буде 50 тисяч": Павло Зібров розчарований своєї пенсією