Хлопець на День Валентина. У Дніпрі за гроші молодики пропонують послуги на 14 лютого

У Дніпрі молодики до Дня святого Валентина пропонують послуги "хлопця на 14 лютого" за гроші. Соцмережі замайоріли різними пропозиціями. Для дівчат, у яких немає другої половинки, а хочеться свята, вони пропонують у цей день порадувати себе. Зокрема, за різну оплату хлопці згодні не лише подарувати квіти, піти з ними в кафе чи в кіно, а ще й навіть побитись із колишнім. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Винахідливі "підприємці" не цураються своїх послуг за гроші. Наш кореспондент поспілкувався з двума такими молодчиками в соцмережах. Хлопці розповіли, що нічого поганого не бачуть в тому, що вони від дівчат за свою увагу отримають винагороду. Ні про який інтим не йдеться, як стверджують вони. А сходити в кіно, кафе чи просто послухати співрозмовницю за гроші, "яка присяде їм за гроші" - в цьому немає нічого протизаконного.

Ринок емоцій: скільки коштує "завіститися" в сторіс або побити колишнього?

Життя у віртуальному світі диктує свої правила. Зараз у тренді – емоції. І їх можна купити.

Скільки коштує "завіститися" в чужому житті?

Похід у кіно з "хлопцем" – 650 гривень. Додайте сюди попкорн та колу, і ось уже ціна "емоції" зростає до тисячі.

Букет квітів – класика жанру. За 3 тисячі гривень ви можете подарувати "випадковій зустрічній" відчуття весни та романтики.
"Завіститися" в сторіс – 300 гривень. І ось уже ваші друзі та підписники гадають, хто ж цей таємничий незнайомець.

А для тих, хто прагне гострих відчуттів:

Бійка "за даму" – 20 тисяч гривень. Додайте сюди лайки та захоплення друзів – і ось вам "емоція" зростає на більшу суму.

Побити колишнього – 40 тисяч гривень. Ідеальний спосіб позбутися емоцій, що гнітять, та отримати нову порцію адреналіну.

P.S. Ціни вказані, виходячі з отриманої інформації нашого кореспондента та з соцмереж, і можуть варіюватися залежно від ваших потреб та фантазії.

валвал1

 

вал2