Хороші новини. У Дніпрі відновлюється рух транспорту (схема)

У Дніпрі сьогодні відбудуться хороші зміни в роботі транспорту. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду Дніпра. 

Сьогодні, 6 жовтня у зв'язку з виконанням ремонту дорожнього покриття по вул. Перемоги вносяться зміни в рух автобусного маршруту № 34. Він курсуватиме в об'їзд через вул. Козака Мамая без проїзду зупинки "Провулок Студентський".

Відновлюється рух транспорту

Сьогодні відновлюється рух транспорту на перехресті вул. Львівської та просп. Сергія Нігояна, де завершено ремонт трамвайного переїзду.

Автобуси №№ 34, 44, 73, 75-К, 86, 90, 106, 141, 146-А та 157-А та трамваї №№ 11, 14, 15 знов курсуватимуть за звичними маршрутами.

Який трамвай працювати не буде

Тим часом тролейбусний маршрут № 4 тимчасово не працюватиме. Це пов'язано з ремонтом контактної мережі.

У зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Січеславської Набережної - вул. Княгині Ольги з 9:30 до 18:00 трамваї №12 та №17 прямуватимуть на пл. Старомостову через вул. Вокзальну без заїзду до Річкового вокзалу, а маршрут №19 скорочується до пл. Десантників (район Амурського мосту) без заїзду на пл. Старомостову.

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працюватимуть у штатному режимі за розкладом робочого дня.

рух транспорту. як ходить транспорту у Дніпрі

Загалом на маршрути електротранспорту вийде 220 одиниць рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

Також по місту працюватиме 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 690 автобусів (з них 112 - великої місткості).

Історична довідка

У 1957 році здана в експлуатацію трамвайна лінія (нині - маршруту № 5 і 14) довжиною понад 4 км, яка проходить від ДЗМО (Дніпропетровський завод металургійного обладнання, нині - "Дніпроважмаш" на вул. Сухий острів) до колишнього лакофарбового заводу на вул. Данила Галицького (66 років).

Нагадаємо, раніше ми писали

Тривоги лунали 3 години 24 хвилини. Неспокійна ніч минула у Дніпрі