Хрусткі й неймовірно смачні: трубочки з лаваша та різними начинками

Господині дуже цінують прості рецепти, але страви повинні виходити смачними й гарними. Цьому відповідають чудові трубочки з тонкого лаваша. Їх неможливо якось зіпсувати, треба лише додати фантазії до начинки, передає Днііпровська панорама.

Прості, смачні і хрусткі трубочки з лаваша на сковороді. Дивовижний рецепт на швидку руку.

Трубочки з лаваша можна готувати з різними начинками. Главред розповість вам 2 рецепта закуски з лаваша на швидку руку.

Трубочки з лаваша з сиром 

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 шт
  • Сир твердий - 100 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Зелена цибуля
  • Сметана або грецький йогурт

- Яйця попередньо відварити, остудити, почистити і натерти на крупній тертці.

- Подрібнити зелену цибулю та додати до яєць.

- Сир натерти на дрібній тертці.

- З'єднати яйця, сир, цибулю.

трубочки рецепт

- Посоліть начинку та додайте 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.

- Лаваш порізати на невеликі смужки.

- Столовою ложкою перекласти начинку для трубочок з лаваша.

- Трубочки акуратно звертаємо.

трубочки лаваш

- На сухій сковороді обсмажуємо з двох сторін трубочки з лаваша і подаємо хрусткими до столу.


Рум'яні трубочки з лаваша з начинкою з картоплі 

Вам потрібно:

  • Картопля - 3 шт
  • Твердий сир - 120 гр
  • Уроп, петрушка
  • Часник - за смаком
  • Сіль
  • Кунжут

- Картоплю почистити, порізати і відварити в підсоленій воді.

- Зробити картопляне пюре, додати трохи вершкового масла.

- Зелень помити та подрібнити.

- Сир натерти на крупній тертці.

- Додати зелень та сир в пюре, добре перемішати начинку на трубочки.

- Лаваш порізати тонкими смужками.

- Додаємо начинку і звертаємо трубочки.

- Духову шафу розігріти до 200 градусів.

трубочки з картоплею

- Перекласти трубочки в форму для запікання, попередньо застеливши пергаментним папером.

- Трубочки змастити оливковою олією та посипати кунжутом.

- Рум'яні трубочки з лаваша в духовці готувати 10 хвилин.

трубочки обсмажені

Раніше ми писали про: Як швидко приготувати заливний печінковий пиріг.