Хрусткі й неймовірно смачні: трубочки з лаваша та різними начинками
Господині дуже цінують прості рецепти, але страви повинні виходити смачними й гарними. Цьому відповідають чудові трубочки з тонкого лаваша. Їх неможливо якось зіпсувати, треба лише додати фантазії до начинки, передає Днііпровська панорама.
Прості, смачні і хрусткі трубочки з лаваша на сковороді. Дивовижний рецепт на швидку руку.
Трубочки з лаваша можна готувати з різними начинками. Главред розповість вам 2 рецепта закуски з лаваша на швидку руку.
Трубочки з лаваша з сиром
Вам потрібно:
- Лаваш - 1 шт
- Сир твердий - 100 гр
- Яйця - 3 шт
- Зелена цибуля
- Сметана або грецький йогурт
- Яйця попередньо відварити, остудити, почистити і натерти на крупній тертці.
- Подрібнити зелену цибулю та додати до яєць.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- З'єднати яйця, сир, цибулю.
- Посоліть начинку та додайте 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.
- Лаваш порізати на невеликі смужки.
- Столовою ложкою перекласти начинку для трубочок з лаваша.
- Трубочки акуратно звертаємо.
- На сухій сковороді обсмажуємо з двох сторін трубочки з лаваша і подаємо хрусткими до столу.
Рум'яні трубочки з лаваша з начинкою з картоплі
Вам потрібно:
- Картопля - 3 шт
- Твердий сир - 120 гр
- Уроп, петрушка
- Часник - за смаком
- Сіль
- Кунжут
- Картоплю почистити, порізати і відварити в підсоленій воді.
- Зробити картопляне пюре, додати трохи вершкового масла.
- Зелень помити та подрібнити.
- Сир натерти на крупній тертці.
- Додати зелень та сир в пюре, добре перемішати начинку на трубочки.
- Лаваш порізати тонкими смужками.
- Додаємо начинку і звертаємо трубочки.
- Духову шафу розігріти до 200 градусів.
- Перекласти трубочки в форму для запікання, попередньо застеливши пергаментним папером.
- Трубочки змастити оливковою олією та посипати кунжутом.
- Рум'яні трубочки з лаваша в духовці готувати 10 хвилин.
Раніше ми писали про: Як швидко приготувати заливний печінковий пиріг.