Ідеальна глазур для паски: блискуча, ніжна, не кришиться

Святкова паска заслуговує на особливу оздобу! Завдяки цій простій рецептурі ви отримаєте неперевершено смачну та красиву глазур, яка не кришиться, не липне і чудово блищить. Секрет полягає у використанні желатину, який робить глазур стійкою та еластичною. Приготування займе лічені хвилини, а результат вас приємно вразить, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Швидкорозчинний желатин - 5 г;
Вода - 2 ст. л.;
Цукор - 150 г;
Ванільний цукор - 1 ч. л.;
Вода - 60 мл;
Лимона кислота/лимонний сік - дрібка.

Приготування

  1. Для початку 5 г желатину від заливаємо холодною водою. Перемішуємо, та залишаємо щоб желатин набух.
  2. Потім 150 г цукру та чайну ложку ванільного цукру заливаємо водою, додаємо трішки лимонного соку.
  3. Ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, переливаємо в миску і трохи охолоджуємо до 60 ° і викладаємо туди ж желатин. Перемішуємо а потім збиваємо блендером приблизно 4-5 хвилин.

Також раніше ми писали Вершкова пасха: секрети пухкої та ароматної випічки